Sekretess

På den här webbplatsen www.ganeriviktsnabbt.nu så kan du logga in via Facebook för att få tillgång till vårt viktminskningsprogram. När du loggar in via facebook så begär vi land, email-adress, födelsedatum och intressen associerade med din Facebookanvändare för att kunna se att du är över 18, och för att kunna skräddarsy ditt program såväl som för att kunna skicka dig framtida erbjudanden kring viktminskning via email. Du kan avsäga dig din prenumeration på sådana erbjudanden genom att klicka en länk i botten på det email vi skickar. Informationen vi samlar om dig är strikt konfidentiell och kommer ej att delges eller säljare vidare till tredje part.

Du kan även gilla oss på facebook. Om du gillar oss på facebook så kommer uppdateringar av vår facebooksida att visas i din nyhetsfeed på facebook. Om du inte vill se sådana uppdateringar i din nyhetsfeed så kan du gå in på vår Facebooksida och upphöra att gilla oss där.

På den här webbplatsen förekommer länkar till andra webbplatser som ej opererar under denna sekretesspolicy. Det är ditt eget ansvar att undersöka sekretess-policyn hos alla utomstående webbplatser.

All information vi lagrar förvaras i krypterad form på en dator belägen i en säker byggnad på ett säkert nätverk skyddad från obehörig tillgång. Även om vi använder alla tekniska säkerhetsåtgärder som finns tillgängliga så finns det ingen överföringsmetoder eller lagringsmetoder som är 100% säkra. Så även om vi gör vårt yttersta så kan vi inte garantera informationens absoluta säkerhet.

Du kan kontakta oss via kontaktformuläret.